Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

"Guidetti stannar i City - tills han blir frisk"

John Guidetti uppges vara på väg till Siena – men fotbollskanalen.se erfar att anfallaren tills vidare stannar i Manchester City.

- Han vill frisk innan han flyttar, säger en uppgiftslämnare.

Ovissheten kring den svenske landslagsmannen har växt undan för undan sedan i våras. Guidetti drabbades ju av en virusinfektion som satte sig i ena låret och han har inte spelat match sedan 14 april, då Feyenoord mötte Excelsior i den holländska ligan. Fotbollskanalen.se avslöjade i förra veckan att 20-åringen förmodligen inte blir friskförklarad förrän i oktober.

- John är inte aktuell för spel på ännu ett tag. Ingen kan säga när han blir det, utan han följer en rehabplan och sedan mäter man hans styrka i det skadade benet, sade U21-landslagets förbundskapten Håkan Ericsson till fotbollskanalen.se i samband med sin trupputtagning.

Samtidigt uppger italienska medier att Siena mer eller mindre gjort klart med en värvning av Guidetti. Bland annat hävdar klubbens sportchef Stefano Antonelli i en intervju att det "bara återstår detaljer" innan övergången offentliggörs och att svensken flyger till Italien under torsdagen för att läkarundersökas.

- Det stämmer inte med vad jag hört. John vill bli frisk och göra klart sin rehabilitering innan han fattar ett beslut, säger en källa med insyn i Manchester City till fotbollskanalen.se.

Enligt den engelske uppgiftslämnaren stämmer det inte att Guidetti beger sig till Siena de närmaste dagarna. Informationen inom City är att han ska träna vidare enligt sitt individuella program den kommande tiden.

Publicerad 2012-08-30 kl 10:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons