Viktor Gyökeres fortsätter spotta in mål i The Championship.
Den svenske landslagsmannen slog till mot Wigan under tisdagskvällen.

1:47

Avbryt
Försök igen

Försvararna i The Championship har för tillfället svårt att få stopp på Blågults landslagsman Viktor Gyökeres. Bara timmar (onsdag förmiddag) före förbundskapten Janne Anderssons presentation av EM-kvaltruppen i mars var det dags för ett nytt mål.

Under tisdagskvällen bortaspelade svenskens Coventry mot Wigan - och han slog till i den andra halvleken.

I tillställningens 52:a minut klev Gyökeres fram. Anfallaren nådde högst och nickade läckert in 1-0 för sitt lag.

Det räckte för Coventrys del dock inte till seger. I den 83:e minuten släppte man in ett självmål och matchen slutade 1-1.

Målet är Gyökeres 18:e i ligaspelet den här säsongen. Han har dessutom stått för sju framspelningar hittills i The Championship.