Haaland gjorde comeback - klar seger för City

Erling Braut Haaland gjorde comeback mot Burnley.
Norrmannen hoppade in i andra halvan av 3-1-segern.

Manchester Citys norske forwardsstjärna Erling Braut Haaland, 23, har slitit med skadeproblem sedan i början av december, men gjorde under onsdagskvällen comeback mot Burnley på hemmaplan i Premier League.

Haaland hoppade in, vid 3-0-ledning i den 71:a minuten i matchen, då han ersatte belgaren Kevin De Bruyne på planen. Det var hans första minuter på planen sedan den 6 december i fjol, då han gjorde 90 minuter mot Aston Villa i ligan.

"Det var stort jubel när Erling Haaland kom in i stället för Kevin De Bruyne", skriver BBC.

Haaland fick i slutskedet ett fint läge i straffområdet, men fick däremot inte träff på bollen, som i stället gick bakåt och ut ur straffområdet. Det var samtidigt till lite glädje för några av hans lagkamrater, som skrattade på avbytarbänken.

Manchester City vann till slut med 3-1 - efter två mål av Julian Alvarez och ett av Rodri - och är på andra plats i Premier League.

Burnley är i sin tur nästjumbo. Hjalmar Ekdal gjorde i kväll 86 minuter för bottenlaget.