Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Haksabanovic efter West Ham-debuten: "Var lite nervös"

Foto: Bildbyrån

Sead Haksabanovic gjorde sin debut i West Ham i tisdagens Ligacup-match. 18-åringen hade dock inte sina föräldrar där - som hade åkt hem tidigare samma dag.
- Men jag pratade med dem efter matchen på telefon och de var väldigt stolta, säger Haksabanovic

I tisdagskväll vann West Ham med 3-0 mot Bolton i Ligacupen och förre Halmstad-spelaren Sead Haksabanovic fick äntligen göra sin debut för London-klubben. 

- Jag är glad att jag gjorde min debut. Jag var lite nervös först men laget tog hand om mig, sade han efter matchen till West Hams officiella sida.

Haksabanovic sa även att hans första erfarenhet av den engelska fotbollen var bra.

- Det här är en stor klubb och jag vill göra bra ifrån mig, men jag kände mig bra under och efter matchen. Jag behöver bara fortsätta jobba hårt som jag gör nu och förhoppningsvis kommer jag snart att ta en plats i laget.

Men trots 35 000 i publiken som gav Haksabanovic ett varmt välkomnande till West Ham-familjen, så kunde inte hans föräldrar vara där och närvara. De hade nämligen redan flugit hem till Halmstad, ovetandes om att sonen skulle få debutera samma kväll.

- Min mamma och pappa var här i fyra dagar under helgen, men de flög hem på tisdag morgon eftersom de inte visste att jag skulle få spela matchen. Men jag pratade med dem efter matchen på telefonen, och de var väldigt stolta, säger Haksabanovic.

Publicerad 2017-09-22 kl 13:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons