Hazard med hattrick - Chelsea upp i serieledning

Eden Hazard verkar ha hittat formen.
På lördagen sänkte belgaren Cardiff med ett hattrick.
Samtidigt gjorde Manchester City jobbet mot Fulham.

Det blev skrällfritt under de tidiga matcherna i Premier League under lördagen. Liverpool tog sin femte raka seger då man slog Tottenham i ett riktigt tungviktsmöte, Arsenal bortaslog Newcastle – och i London gjorde Chelsea processen kort med Cardiff.

Visserligen tog gästerna ledningen genom Sol Bamba, men därefter tog Chelseas Eden Hazard över uppvisningen. 1-1 kom efter ett distinkt avslut med högerfoten, 2-1 strax innan paus då hemmalaget stod för ett riktigt mönsteranfall som avslutades av belgaren. Med tio minuter kvar fullbordade sedan Hazard sitt hattrick genom att göra 3-1 på straff.

Matchen slutade 4-1 vilket innebär att Chelsea nu leder Premier League på sina fem raka segrar, i och med att man har bättre målskillnad än Liverpool.

Även Manchester City vann planenligt då man hemmaslog Fulham med 3-0. Målen kom från Leroy Sane, David Silva och Raheem Sterling.