POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Hazard: Valde Chelsea före Tottenham på grund av Champions League

Foto: Scanpix

Eden Hazard, Chelsea.

När Chelsea slog Bayern München vann de inte bara Champions League. De vann också dragkampen med Tottenham om Eden Hazard, berättar stjärnan.

Eden Hazard var extremt het på marknaden innan Chelsea till sist lyckades värva honom. Han berättar nu att det stod mellan Tottenham och Chelsea in i det sista.
Och att det var en match som avgjorde allt.

Till Tottenhams fördel talade ligapositionen, att de hade ett ungt lag och till Chelseas nackdel att de spelade en tråkig fotboll.
- Det stämmer att Tottenham var lockande i och med att det är ett ungt lag som slutat fyra i ligan, säger han till France Football.

En sak talade till Chelseas fördel. Att klubben nådde Champions League på Tottenhams bekostnad. Inför Champions League-finalen var den sista platsen Tottenhams eftersom laget slutat fyra, men Chelsea tog över kvalificeringen i och med sin vinst i finalen.
- Tyvärr gick inte slutet av säsongen så bra för Tottenham eftersom de inte nådde Champions League och det blev avgörande för mig, berättar Hazard.

- Champions League-titeln och det faktum att det innebar spel i Champions League i år vägde upp för att klubben inte var bra i ligan. När Chelsea vann finalen blev det ett enkelt val.

Och det stora problemet med Chelsea, att fotbollen var för tråkig, löste sig efter löften från ledningen i klubben.
- Ingen gillade Chelseas spel förra säsongen. Direktörerna lovade mig att de skulle värva bra spelare som jag kunde spela bra fotboll med. Marko Marin, Oscar och jag är spelare som gillar att ha bollen vid fötterna. Juan Mata gillar också bollen, Ramires likaså.

Publicerad 2012-09-25 kl 09:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå