Hernández gjorde mål med "Guds hand" i West Hams seger

West Ham besegrade Fulham med 3-1.
Men möjligtvis skulle ett av målen dömts bort.
Javier Hernández petade in en boll med armen i matchen.
- Jag tror inte målet fällde utgången, säger West Ham-tränaren Manuel Pellegrini enligt BBC.

West Ham vann sin första match sedan 12 december när laget besegrade Fulham med 3-1. Men trots att laget bröt den dystra sviten så kom eftersnacket att handla om någonting helt annat.

Efter att Fulham fått en smakstart genom att göra 1-0 redan i den tredje minuten kvitterade West Ham kvitterade i den 29:e minuten genom Javier Hernández. Men målet borde möjligtvis ha dömts bort. Efter en stökig situation i straffområdet nickade mexikanen in 1-1 för sitt lag, trodde domaren Lee Mason. Men han blev lurad. I själv verket stötte Hernández in bollen med armen till Fulham-spelarnas stora protester. Målet godkändes dock och kvitteringen var ett faktum.

- Från min position kunde jag inte se handbollen. Men jag har sett det efteråt och det är handboll. Ingen såg det klart då och det var inte alltför många klagomål. Jag tror inte målet fällde utgången i matchen, säger West Ham-tränaren Manuel Pellegrini enligt BBC.

West Ham tog därefter ledningen i 40:e minuten genom Issa Diop. Ledningen behöll man genom hela matchen och i slutet fastställde Michail Antonio slutresultat 3-1.