Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Hiddink: Arsjavin kan vinna guldbollen

Guus Hiddink - tränare för Chelsea och ryska landslaget - hyllar Arsenals Andrej Arsjavin. Han tror att ryssen kan vinna guldbollen.
- Man ska visa en hög nivå av fotboll under en lång tid och det är jag säker på att Andrej Arsjavin kan göra, säger Hiddink.

För tillfället är Guus Hiddink tillbaka som landslagstränare i Ryssland. I landslaget har han tillgång till Arsenals playmaker Andrej Arsjavin. En spelare han tror kan vinna guldbollen.
- Man ska visa en hög nivå av fotboll under en lång tid och det är jag säker på att Andrej Arsjavin kan göra, säger han till Sport Express.
- Efter mina tre år med det ryska landslaget har jag ändrat min syn på Andrej Arsjavin. I början trodde jag inte att han gav 100 procent i matchens alla minuter. Men nu är han överallt.

27-åringen kom nyligen till Arsenal och Premier League från Zenit. Ett miljöbyte Hiddink menar att ryssen klarat galant.
- Han har en vinnarskalle. Det har hjälpt honom att anpassa sig till den engelska spelstilen snabbt. På grund av hans intelligens förstod han vad det krävs för att slå igenom på fotbollens högsta nivå.

Publicerad 2009-03-28 kl 10:07
Annons
Annons
Annons