Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

HIF-talangen provtränar med Manchester United

Superettan

Helsingborgs 16-åring Alex Timossi Andersson är ett stort framtidsnamn.
Talangen är just nu i Manchester för att provträna med United.
- Det är en spännande spelare som har ett händelserikt år bakom sig och  det ser ut att fortsätta på samma sätt, säger HIF-tränaren Per-Ola Ljung till HD.

2:40
Nästa

Avbryt
Försök igen

I lördagens cuppremiär mot Brommapojkarna tog 16-årige Alex Timossi Andersson plats i Helsingborgs anfall i 3-0-förlusten. Till den kommande helgens möte med Degerfors saknas dock talangen. Timossi Andersson är i Manchester för att provträna med United den här veckan. Att det är sportlov är anledningen till att det blev just den här veckan.

- Ser man bara till HIF:s spelschema så hade vi kunnat hitta lämpligare datum. Han hade klart varit aktuell att spela till helgen, men hans skolschema kom före. Jag tror att det är bättre för alla inblandade, familjen, klubben och den nya klubben har en dialog, säger HIF:s tränare Per-Ola Ljung till HD.

ANNONS

Timossi Andersson provtränade med Bayern München under samma tidpunkt förra året. En eventuell flytt är inget som Per-Ola Ljung oroar sig för just nu.

- Det är en spännande spelare som har ett händelserikt år bakom sig och det ser ut att fortsätta på samma sätt. För oss är det viktigt att han hittar en känsla av hur hans framtid kommer att se ut. Vi vet var vi har varandra, säger HIF-tränaren.

Se höjdpunkterna från HIF:s cupförlust mot BP i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-22 kl 11:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto