Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hodgson har bestämt sig - går i pension: "Dags att gå vidare"

Premier League

För ett tag sedan bekräftade Roy Hodgson att han lämnar Watford efter säsongen.
Nu berättar 74-åringen att han lämnar rollen som fotbolls-tränare helt.
- Jag tror det är dags att gå vidare, säger Hodgson till BBC.

Foto: Bildbyrån

Watford står inför sin sista match i Premier League för den här gången, då laget är klart för spel i Championship nästa säsong. Och när Watford ställs mot Chelsea på söndagen kan Roy Hodgson göra sin sista match som tränare - någonsin.

- Jag tror det är dags att gå vidare, men samtidigt vill jag inte säga att jag aldrig kommer ha någonting med fotboll att göra igen. Det kan finnas någon som kommer till mig och ber mig göra något som jag gärna skulle göra, säger Hodgson till BBC.

Den legendariske Hodgson började sin tränarkarriär i Sverige och Halmstads BK 1976, och har sedan dess tränat runt 20 olika klubbar och landslag i världen.

ANNONS

För ungefär ett år sedan berättade 74-åringen att han skulle lämna sitt uppdrag för Crystal Palace, som han då tränade, och gå i pension. Men några månader senare tog han över för Watford vars tränare fått sparken.

Den engelske tränaren att han kom tillbaka från pensionen för att hjälpa Watford, men att han ska försöka påminna sig själv om att inte försöka göra om samma sak igen.

- Jag kommer säga till mig själv: "Om du någonsin får romantiska föreställningar om hur trevligt det skulle vara att börja träna ett lag igen, se till att du kommer ihåg allt negativt som kommer med det".

Publicerad 2022-05-20 kl 12:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto