Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hodgson sågar van Dijk: "En väldig besvikelse"

Premier League

Jordan Ayew visades ut när Crystal Palace tappade en sen ledning mot Liverpool.
Efteråt kritiseras Virgil van Dijks agerande.  
- Det är en väldig besvikelse, säger Roy Hodgson till TNT Sport.

Foto: Bildbyrån

Crystal Palace gick mot en tung skalp hemma mot Liverpool. Men Roy Hodgsons manskap fick spela den avslutande kvarten med en man mindre på banan efter att Jordan Ayew ådragit sig två varningar, något som Liverpool utnyttjade.

Först kvitterade Mohammed Salah och därefter sköt Harvey Elliot hem alla tre poängen till Merseyside på tilläggstid.

Efter matchen var Crystal Palace-tränaren Roy Hodgson besviken på flera saker, däribland Virgil van Dijks agerande när Ayew fick sitt första gula kort.

- Van Dijk tog chansen att se till att han fick det första gula kortet genom att sparka bollen mot honom från några få meter. Det är en väldig besvikelse, säger Hodgson, som även var missnöjd med domarnivån.

Annons

- Det andra, det tycker jag är en bra tackling. Även om det bedömdes som en foul tycker jag inte att det var gult. Jag tycker inte att det var rätt. Jag tycker inte att vi förtjänade nio gula kort, även om jag nog förtjänade mitt.

Hodgson fortsatte att vädra sitt missnöje mot domarteamet, samtidigt som han sa ett par glossor om VAR-systemet. 

- Jag älskar inte VAR, men det jag inte förstår är att vi har en domare som ger en klar straffspark och sen väljer att ändra på beslutet och sedan blåser han inte straffspark och väljer att ändra på det beslutet. Så, vem är det som dömer? Oavsett vad är jag på dåligt humör. 

Efter 16 spelade matcher parkerar Crystal Palace på plats 15 i Premier League-tabellen, sju poäng före Luton på den sista nedflyttningsplatsen.

Publicerad 2023-12-09 kl 19:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto