Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Howe om Isaks bekymmer: "Inte mycket träningstid"

Premier League

Alexander Isak har i år matchats försiktigt. 
Nu menar Eddie Howe att svensken behöver mer träningstid.
- Vi har haft många matcher och mellan dem kan du inte träna spelarna till den intensiteten du vill, säger tränaren under en pressträff. 

Foto: Bildbyrån

Eddie Howe och Alexander Isak.

Alexander Isak, 23, var skadad under stora delar av hösten, men har nu kommit till spel i Newcastles senaste fyra matcher och gjort ett mål i år mot Fulham i Premier League.

Isaks Newcastle ställs mot Southampton på tisdag i semifinal i ligacupen, och inför matchen menar Eddie Howe att Isak fortfarande haft begränsad tid på träningsplanen. 

Tränaren menar därmed att Isak behöver mer tid i träning för att nå sin högsta nivå. 

- Han har inte haft mycket träningstid. Vi har haft många matcher och mellan dem kan du inte träna spelarna till den intensiteten du vill. Vi har utsatt honom för matcher, och i något skede kommer han att behöva träningsbelastning för att nå sin bästa nivå, säger Howe under en pressträff enligt Newcastles Twitter-konto. 

Annons

Isak har bara startat en match sedan sin återkomst till planen, och då kom han till spel i 45 minuter. Hans övriga inhopp har varit på tolv, 19 och 21 minuter. 

Newcastle är placerat på tredje plats i Premier League. 

Publicerad 2023-01-23 kl 15:20

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto