Iilla ute - men Berbatovs skalle räddade United

Dimitar Berbatovs nick blev avgörande.
Men Manchester United var illa ute mot FC Seoul.

Manchester United fortsätter att vinna i Asien. På fredagen blev det 3-2 mot FC Seoul i Sydkorea. Dimitar Berbatov avgjorde med 25 minuter kvar att spela. Darren Gibson kom runt på högerkanten och nådde bulgarens skalle med ett precist inlägg.

Sir Alex Fergusons lag imponerade annars inte. Visserligen tog de över matchen helt i andra halvlek och slog in både 2-2 (Macheda) och 3-2 (Berbatov).

Men före halvtidsvilan var det hemmalaget FC Seoul som dominerade. Anfallaren Dejan Damjanovic vållade Uniteds backlinje med Rio Ferdinand i spetsen stora problem. 27-åringen slog in 1-0 och chippade iskallt in 2-1 efter Wayne Rooneys kvittering.

Mest jubel på FC Seoul fick inte hemmalagets mål. Utan Manchester Uniteds sydkoreanske stjärna – Park Ji-Sung. Trots att han satt på bänken. Varje gång han syntes på storbildsskärmen skrek sig publiken hesa, och när han kom in i mitten av andra halvlek såg det ut som att folk höll på att svimma.

- Han är som Sydkoreas David Beckham, säger Patrice Evra.