POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ince ”hotade” Ferguson med luftpistol

Steve Bruce har berättat att Paul Ince en gång drog ett vapen mot Alex Ferguson.

Steve Bruce och Paul Ince spelade under slutet av 1980-talet och början på 1990-talet tillsammans under Alex Ferguson i Manchester United – och inför att de båda före detta Unitedspelarnas lag Sunderland och Notts County möts i FA-cupen på lördagen så har Steve Bruce delat med sig av en anekdot från Inces tidiga United-karriär.

Bruce drar sig till minnes den gången Ince hade med sig ett luftgevär till träningen och som han sedan skämtsamt hotade Ferguson med.
- Vi såg det. Han var bara 21 eller 22 år gammal och han hade med sig ett stort luftgevär för att skjuta honom med. ”Fergie” hade skällt på honom eller nåt och det fick honom att göra det. Det var på skämt men han knackade på dörren stack in geväret och sade ”Det är bäst att du slutar hacka på mig och det är bäst för duig att du tar ut mig i laget på lördag!”, berättar Bruce enligt The Guardian.

- Han var lite galen, han tyckte själv att han var ”Guv’nor” (guvernören) och det visade hur kaxig han var. Jag tänkte att ”Vem är den här kaxige lilla saken från West Ham?”. Men när du är så kaxig så måste man kunna backa upp det, och herregud, han var en bra spelare. Att han honom och Roy Keane framför sig var en fantastisk kombination, fortsätter Bruce.

Publicerad 2011-01-08 kl 12:17
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå