POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
11å

Indisk multimiljardär har ögonen på Everton

Efter att hans intresse i Newcastle svalnat ryktas nu indiske mulltimiljardären Anil Ambani var intresserad av att ta över Everton.

Everton har inte gjort någon hemlighet av att man letar efter en förmögen investerare. Klubbens ägare Bill Kenwright sade härom veckan att om intresse finns så säljer han.
Kenwright vill att Everton ska kunna konkurrera på samma villkor som klubbar med stenrika ägare som exempelvis Chelsea och Manchester City och kallade sig själv fattiglapp i sammanhanget.

Nu kan det vara på gång. Enligt The Times of India överväger multimiljardären Anil Ambani att köpa Everton efter att ha tappat intresset för Newcastle på grund av den senaste tidens turbulens i klubben.

Skulle Anil Ambani ta över Everton får klubben en av världens absolut rikaste personer som ägare. Amerikanska tidningen Forbes som varje år rankar världens rikaste har Ambani på 6:e plats. Som jämförelse ligger Roman Abramovich på 15:e plats på samma lista. Ambanis största tillgångar finns i telekomindustrin.

Publicerad 2008-09-14 kl 11:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå