Ingen Hodgson-effekt för Palace - sämst någonsin efter ny nolla

Roy Hodgson lyckades inte vända på Crystal Palace katastrofala säsongsinledning.
Mot Southampton kom femte raka förlusten - och femte raka nollan. Inget lag i den engelska högstadivisionen har någonsin inlett så dåligt.

Frank de Boer fick sparken redan efter fyra matcher med Crystal Palace. Under holländaren blev det fyra raka förluster och inte ett enda mål för London-laget.

Roy Hodgson gjorde sin första match som ansvarig för laget mot Southampton under lördagen. Den tidigare engelske förbundskaptenen lyckades dock inte vända på Palaces kräftgång. Efter en mardrömsstart föll man på nytt - och fick inte hål på målnollan.

Det hann bara gå fem minuter innan 1-0 kom för Southampton. Dusan Tadic sköt ett skott som Wayne Hennessey stötte rakt ut till Steven Davis som enkelt tryckte in returen.

Efter dryga kvarten fick Christian Benteke ett jätteläge att kvittera men Fraser Forster stod för en reflexräddning.

Och det förlösande målet för Palace skulle inte komma i den här matchen, delvis på grund av några fina räddningar från Forster. I den andra halvleken slog laget ett mindre smickrande rekord. Palace har nu gått över 450 minuter utan att göra ett mål - aldrig tidigare i Premier League-historien har ett lag fått vänta på säsongens första mål så länge, enligt statistiktjänsten OptaJoe.

Palace blev också det första lag någonsin i den engelska högstaligan som inlett med fem förluster och inte ett enda mål framåt.

Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän