Inhopparen frälste Leicester - sänkte Everton på stopptid: "Du kan kalla mig mister VAR"

Men Kelechi Iheanacho ville annat.
På tilläggstid klev inhopparen fram och avgjorde matchen.
- Du kan kalla mig mister VAR, säger han till Sky Sports enligt BBC:

Leicester har varit på hugget den här säsongen och inför mötet med Everton hade man vunnit fem raka matcher i ligan Den sviten såg man till att förlänga, ääven om det satt långt inne.

Everton tog ledningen i matchen efter 23 minuter. Högerbacken Djibril Sidibe slog in bollen i straffområdet och där höll sig Richarlison påpassligt framme och nickade in 1-0.

I den andra halvleken kom Leicester tillbaka och det var Jamie Vardy som hittade nätet. På ett inspel från inhopparen Kelechi Iheanacho kunde anfallaren enkelt stöta in 1-1. Målet var Vardys trettonde i ligan den här säsongen samtidigt som han nu också svarat för fullträffar i sex raka matcher.

Några fler mål såg det inte ut att bli, men på tilläggstid fick Iheanacho tag i bollen, snubblade sig fram och tryckte in 2-1. Anfallarens fullträff blev ämne för VAR på grund av en misstänkt offside, men efter granskningen stod målet fast och Leicester vann matchen med 2-1.

- Jag har väntat på den här möjligheten Jag visste att den här dagen skulle komma. Jag är glad för målet och assisten till Jamie (Vardy), säger Iheanacho till Sky Sports enligt BBC.

- Du kan kalla mig mister VAR (Iheanacho gjorde det första VAR-målet i England i Leicesters möte med Fleetwood Town 2018). Jag visste att det var mål. Jag var på rätt sida. Glädjande att VAR gav mig det.

Leicester är nu tvåa i ligan och har åtta poäng upp till serieledande Liverpool. Everton å sin sida fortsätter gå tungt och Liverpoollaget ligger på 17:e plats.