James hjälte för Chelsea - sänkte Krafths Newcastle

Emil Krafth startade för Newcastle hemma mot Chelsea, men hamnade i skymundan av en annan försvarsspelare.
Reece James blev stor matchvinnare med sina dubbla klassmål.

Den svenske landslagsbacken Emil Krafth startade som höger mittback i Newcastles fembackslinje hemma mot Chelsea under lördagen, men det var en annan försvarsspelare som stal rubrikerna på St James' Park.

Efter en mållös första halvlek tog gästerna ledningen i den 65:e minuten när högerspringaren Reece James tryckte upp bollen i det bortre krysset - med vänsterfoten.

Tolv minuter senare dunkade James upp 0-2 i nättaket efter att Ruben Loftus-Cheeks avslut täckts undan i förstaläget. Jorginho fastställde sedan slutresultatet till 0-3 från straffpunkten efter att Kai Havertz fällts av Newcastle-målvakten Karl Darlow.

Då Liverpool tappade poäng mot Brighton och Manchester City förlorade mot Crystal Palace leder nu Chelsea Premier League-tabellen tre poäng före Liverpool och fem före City.