Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Jermain Defoe och Sunderland vill göra en Leicester-resa

Foto: SCANPIX

Leicesters resa från ifjol inspirerar. Nu vill Sunderland göra densamma. 
- Om de kunde göra den varför skulle inte vi kunna, säger Jermain Defoe till The Guardian.

 

 

 

Det kan vara svårt att föreställa sig att Leicester låg ordentligt prekärt till i Premier League under den här tiden ifjol, men de gjorde en osannolik spurt och fixade nytt kontrakt. Resten är vad man kallar historia - då laget just nu osannolikt leder Premier Leauge med fem poängs marginal ner till Tottenham och Arsenal. 

Sunderland, med Ola Toivonen och Sebastian Larsson i truppen, ligger just nu på nedflyttningsplats och de har för tillfället fyra poäng upp till Newcastle som ligger på säker mark.

Jermain Defoe, som var en av målskyttarna nu i helgen mot Liverpool, tar inspiration från den resa Leicester lyckades göra förra året och han vill nu göra samma ryck fast i Sunderlands-kostym.

- Fortsätter vi att arbeta hårt kommer vi att nå resultat och förhoppningsvis så får vi dem snart, säger Defoe till The Guardian.

Han tycker Sunderland har truppen för att fixa ett nytt kontrakt.

- Vi har en stark trupp just nu och de nya killarna som har kommit in har varit briljanta, säger han.

Jermain Defoe själv är inne i en fin trend och har gjort sex mål på de sex senaste matcherna. En stor anledning är att han nu under Sam Allardyce spelar forward något han inte gjorde under tidigare tränaren Dick Advocaat.

- Det var svårt att spela på kanten när man alltid spelat anfallare. När Allardyce kom in var det som att han kände mig. Han har gjort stora förändringar i laget, säger Defoe. 

Publicerad 2016-02-08 kl 15:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons