Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Jonas Olsson missnöjd med PL-slutet: "Bitter eftersmak"

Foto: Scanpix

Jonas Olsson

Hans West Bromwich gjorde sin bästa säsong på flera år. Men slutet kändes ändå inget vidare för fotbollslandslagets mittback Jonas Olsson.

-Vi slutade väl säsongen med en lite bitter eftersmak kanske. I det stora hela har det varit en jättefin säsong, vi slutade åtta och det är bara att kolla på lagen man har framför sig. Inget av de lagen är rimligt att konkurrera med över en hel säsong, säger Jonas Olsson, som är i Malmö inför Sveriges träningsmatch mot Makedonien.

Hösten i Premier League beskriver han som fantastisk. Därför den något bittra känslan på slutet när West Bromwich inte lyckades hålla samma nivå hela vägen. Truppen var inte tillräckligt bred, tycker Olsson.
-Det är en stor del av varför vi stagnerade lite den sista månaden. Det har känts som en röd tråd under de säsonger jag varit i West Bromwich.

Med lagets dalande formkurva har även de transferrykten som förekommit runt Jonas Olsson tappat i ihärdighet. Han märker i alla fall skillnad från när laget varit som bäst.
-Då blir du också automatiskt mer hyllad som spelare och mer eftertraktad. Nu har det resultatmässigt inte varit så bra i år, och då är det klart att intresset svalnar lite också.

Vad som händer nu vet han inte. Men:
-Silly season har inte riktigt dragit igång på allvar, vi får väl se.

Publicerad 2013-05-30 kl 18:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons