Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Jonas Olssons äntligen tillbaka: "Känns riktigt bra"

Jonas Olsson var i sitt livs form. Då började plötsligt knäsenan strejka. Nu väntar han på att få göra sin comeback och är äntligen tillbaka i träning.
- Det känns riktigt bra, säger Olsson till fotbollskanalen.se.

Jonas Olsson inledde sin Premier League-karriär strålande och blev snabbt en kugge i West Bromwichs försvar. Nu ligger laget sist i ligan och Jonas Olsson tvingas sitta vid sidan och se sitt lag förlora match efter match. Men det börjar synas ett ljus i tunneln. På fredagen kunde Olsson för första gången köra ett fullt träningspass sedan skadan.
- Det känns riktigt bra. Det är skönt att vara tillbaka på planen, säger Olsson.

Att sitta på läktaren är inte något den hårdföre mittbacken trivs med.
- Det har varit jobbigt. Det har känts frustrerande att inte kunna vara med och hjälpa till.

På lördag möter West Brom, Everton, på tisdag är det dags för Arsenal. Sedan är det uppehåll i tio långa dagar innan laget möter West Ham borta.
- Det är klart att det hade varit kul att vara med mot Arsenal. Men vi siktar på West Ham, säger han.

Jonas Olsson drabbades av ett så kallat "hopparknä". Knäsenan blev mer och mer inflammerad och till slut klarar inte knäet belastning. Till slut blev det så smärtsamt att Olsson inte kunde spela längre.

Olsson var i strålande form när han blev skadad - en form han hoppas hitta tillbaka till. Det kan laget behöva då ligger sist i ett tätt sjok i botten av tabellen.
- Jag har inte tappat så mycket med flåset. Jag har ändå kunna gymma, cykla och simma. Men det är klart, har man inte spelat match på 5-6 veckor så tappar man i matchform.

Publicerad 2009-03-02 kl 13:34
Annons
Annons
Annons