Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

JULKALENDERN 11 DECEMBER: "Tomten" Kinnear kom tillbaka

England

Tomte eller ej. Joe Kinnear kom tillbaka till engelsk toppfotboll. Det räcker nästan så.

Foto: Scanpix

Tomten finns. I alla fall i Newcastle. I somras kom i vilket fall Joe Kinnear tillbaka inom toppfotbollen när Newcastle satte in den förre tränaren som sportchef. Kinnear är känd för att prata först och tänka sedan. Redan nu har han rivit av några mer eller mindre roliga klassiker. Bland annat att han försökte värva in en spelare som redan fanns i klubben.
Inget slår dock intervjun han gjorde med Talksport just innan han klev in i sin nya roll. Under intervjun hann Kinnear med att kalla storstjärnorna Yohan Cabaye, Hatem Ben Arfa och Papis Cisse för Yohan 'Kebab', Hatem 'Ben Afra' och Papis Sissy.
ANNONS
Kinnear menade även att han pratade vecka ut och vecka in med Alex Ferguson och Arsene Wenger och att han redan då låg bakom värvningarna av Tim Krul och James Perch. Två påståenden som den engelska pressen ställer sig frågande till. 
Kinnear förklarade även att han är intelligentare än de fans som kritiserar honom.
Tomte eller ej - sant är att Newcastle och 'Kebab', 'Ben Afra' och Papis Sissy i år har häng på de absoluta topplatserna i ligan...
Publicerad 2013-12-11 kl 06:28

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto