Jumbon pressade City - som tog tredje raka segern ändå

Premier League-jumbon Hull pressade länge Manchester City. Men efter stark avslutning kunde topplaget ändå vinna med 3-0 och gå upp till en andraplats.

Den klassiska Boxing Day-fotbollen i Premier League avslutades med mötet mellan Hull och Manchester City. Rekordvärvningen John Stones var tillbaka i Citys startelva.

Det blev dock bara 17 minuter för Stones. Backen skadade sig och haltade av planen, Aleksandar Kolarov ersatte.

Den första halvleken var inte mycket att skriva hem om, och slutade mållöst.

I den andra halvleken var det desto fler chanser, åt båda håll. I den 72:a minuten tog gästerna ledningen via en straffspark. Raheem Sterling gjordes ner i straffområdet och Yaya Touré skickade säkert in 1-0.

Några minuter senare var det dags igen. Efter ett fint förarbete från Kevin De Bruyne och David Silva kunde Kelechi Ihenacho peta in bollen från nära håll.

I slutminuten utmanade Raheem Sterling Hull-försvaret och slog in bollen, Curtis Davies försökte täcka men styrde istället in bollen i eget mål.

City tog en 3-0-seger och går upp till andra plats i tabellen. Liverpool har chans att återta den platsen genom att slå Stoke under tisdagen.