Pogba straffsumpare mot Wolves - United tappade poäng efter Neves kanonmål

Paul Pogba fixade straff i andra halvlek och hade chansen att ge Manchester United ledningen.
Men fransmannen missade och i stället blev Ruben Neves kanonmål för Wolverhampton matchens sista.
- Jag är väldigt glad över målet och resultatet, säger Neves enligt BBC.

I premiären mot Chelsea vann Manchester United med hela 4-0. På måndagen jagade således Victor Nilsson Lindelöfs lag en ny seger i Premier League när man ställdes borta mot Wolverhampton.

United tog också ledningen i första halvlek då Marcus Rashford spelade fram Anthony Martial, som från nära håll kunde trycka dit bollen fram till 1-0.

Ledningen stod sig också halvleken ut, men i början av den andra skulle Wolverhampton kvittera. Och det var inte vilket mål som helst.

Efter en hörnvariant fick Ruben Neves bollen utanför straffområdet och med ett vackert avslut placerade portugisen in 1-1-målet i krysset.

Paul Pogba spelade från start i United och med drygt 20 minuter kvar av matchen ordnade fransmannen en straff, som han själv tog hand om. Pogba valde att skjuta till vänster, dit Rui Patricio i Wolves-målet slängt sig, och Patricio kunde parera straffen.

Pogbas straffmiss blev också dyrbar då United inte lyckades få till något ytterligare mål i matchen som slutade 1-1.

Ruben Neves till Sky Sports enligt BBC:

- Manchester United började matchen väldigt bra och vi hade svårt att kontrollera matchen. Men vi justerade det i andra halvlek och tog lite risker.

- De är ett väldigt bra lag, men det var en stark insats från vår sida. Jag är väldigt glad över målet och resultatet.

Wolverhampton: Patricio - Doherty, Bennett, Coady, Boly, Castro - Dendoncker, Neves, Moutinho - Jota, Jimenez

Manchester United: de Gea - Wan-Bissaka, Nilsson Lindelöf, Maguire, Shaw - McTomiany, Pogba, Lingard - James, Martial, Rashford