Kane gick förbi Rooney - hyllas stort: "Levererar alltid"

Tottenham är vinnare igen.
Harry Kane gjorde matchens enda mål i hemmamötet med Crystal Palace och anfallaren hyllas efteråt.
- Han levererar alltid, sade Stephen Kelly i Sky Sports.

3:50

Avbryt
Försök igen

I spelaren ovan ser du höjdpunkter från Tottenhams möte med Milan i CL.

Tottenham har en riktigt tuff period bakom sig. Senast åkte man på en tung förlust med 3-4 mot Liverpool och innan dess blev det 2-2 mot Manchester United.

När Crystal Palace kom på besök och seger jagades stod klart att svenske Dejan Kulusevski fick inleda på bänken.

Och Tottenham vann.

Efter 16 minuters spel var Tottenham nära att öra ett mål. Cristian Romero nådde högst på en hörna men nicken gick utanför.

Men första målet kom strax före halvtid. Harry Kane nådde högst på ett inlägg och nickade in 1-0.

I och med målet tar sig Kane förbi Wayne Rooney (208 mål) över målskyttar i Premier Leagues historia. Tottenhamforwarden har nu gjort 209 mål.

- Han leverar alltid, sade Stephen Kelly i Sky Sports.

- Var skulle Tottenham vara utan Harry Kane, säger Peter Smith i Sky Sports.

Med kvarten kvar att spela fick Heung Min-Son ett gyllene läge att utöka. Han kom fri mot målvakten, men avslutet räddades.

Matchen slutade 1-0.

Tottenham: Forster - Romero, Lenglet, Davies - Porro, Skipp, Höjbjerg, Emerson - Son, Richarlison, Kane.

Crystal Palace: Johnstone - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Eze, Doucoure, Schlupp - Olise, Ayew, Zaha.