Kane hjälte igen för Spurs - nyförvärvet utvisad

Efter två mållösa matcher var skyttekungen Harry Kane tillbaka i målprotokollet igen i Londonderbyt mot West Ham.
Tottenham-anfallaren blev matchhjälte med sina två mål i 3-2-segern.

Tottenham öppnade London-derbyt starkt och ledde London-derbyt mot West Ham med 2-0 i halvtid.

Den notoriske målskytten och fjolårets skyttekung, Harry Kane, stod för båda målen. Båda gångerna efter förarbete från Dele Alli.

Med timmen spelad ökade dansken landslagsmannen Christian Eriksen in 3-0 för bortalaget.

West Ham skulle dock hitta tillbaka in i matchen, mycket tack vare en idiotisk utvisning av Tottenhams sommarvärvning Serge Aurier, som drog på sig två gula kort inom loppet av fem minuter.

Först reducerade Chicharito till 1-3 och sedan kom också 2-3 genom Cheikou Koyate med tre minuter kvar av ordinarie tid.

Trots en rejäl forcering i slutminuterna från West Ham kunde Tottenham hålla undan. Matchen avslutades med en hel del bråk mellan lagen och hela fem gula kort delades på övertid.

Publicerad 2017-09-23 kl 15:30