Kanes dubbla mål gav Tottenham seger

Harry Kane fortsätter att ösa in mål för Tottenham. Mot Norwich kom två nya baljor när Spurs vann med 3-0 och befäste Champions League-platsen.

Tottenham befäster fjärdeplatsen i Premier League. Inför mötet med Norwich låg London-laget på samma poäng som Crystal Palace och Manchester United. Men då båda konkurrenterna tappade poäng under lördagen kunde Spurs koppla ett grepp om Champions League-platsen.

Återigen var Harry Kane en frontfigur för Tottenham. Anfallaren stod för dubbla fullträffar och sänkte Norwich. Första fixade han straff och satte själv dit 1-0 i mitten på den första halvleken. I slutet av samma halvlek utmanade Kane försvaret och satte distinkt 2-0 i bortre hörnet.

Tom Carroll satte sedan dit slutresultatet 3-0 med ett vackert distansskott. Spurs-målvakten Hugo Lloris fick fira sin födelsedag med att hålla nollan.

Kane har nu gjort elva mål på de tolv senaste matcherna i Premier League. Engelsmannen inledde säsongen svagt men har hittat tillbaka till fjolårets glödheta form.