Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Keene drömmer om förra Premier League-klubben

Foto: Scanpix

James Keene

James Keene ser ut att vara på väg bort från Sverige. Inget med Djurgården och nu kan han även vara på väg bort från Elfsborg - till engelska Portsmouth:
- Jag har gjort mycket mål, säger 26-åringen om sin provträning till Borås tidning.

Elfsborgs-anfallaren James Keene har rest till England och hoppas nu på ett kontrakt med den förra engelska Premier League-klubben. Efter lånet med Djurgården ser Keene nu inte ut att återvända till Elfsborg.

- Det känns långt ifrån klart att jag får spela i Elfsborg. (Klubbchefen) Stefan Andreasson har hela tiden varit rak och ärlig mot mig, och som läget är skulle det vara ett bra alternativ att flytta hem, säger James Keene till bt.se.

Och provtränandet med Portsmouth är på väg att lyckas för 26-åringen – en klubb han var ungdomsspelare i under tidigt 2000-tal..

Men han skulle hamna långt ner i det engelska seriesystemet om det blir Portsmouth som nu spelar i den engelska tredjedivisionen League 1. BT skriver att manager Guy Whittingam bjöd in Keene.

- Jag känner honom sedan ungdomsåren och han undrade om jag inte ville komma och träna. Jag kollade med Stefan (Andreasson) först, och det var lugnt, säger Keene.

- Jag har gjort mycket mål, men än så länge handlar det bara om träning. De är 20 spelare och får inte ta in fler i dagsläget, men om det skulle försvinna någon i januari säger de att jag står först på listan av spelare att plocka i.

Publicerad 2012-12-18 kl 14:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons