Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Chelsea får sena Hazard-pengar från Real Madrid

Premier League

Eden Hazard lämnade Chelsea för Real Madrid sommaren 2019.
Nu får den engelska klubben en sen present av spanjorena - till följd av en bonus i Hazards kontrakt, rapporterar The Telegraph. 

1:20
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

I spelaren visas ett av Hazards mål i Real Madrid.

Efter en framgångsrik period, med bland annat två stycken Premier League-titlar, lämnade Eden Hazard Chelsea och skrev på för Real Madrid. Övergången kostade spanjorerna uppemot 130 miljoner pund, över en miljard svenska kronor, där en del av summan var låst i olika bonusar och klausuler.

En av dessa var Real Madrids eventuella framgångar i Europa och efter semifinalvinsten mot Bayern har en bonus kickat in - trots att Eden Hazard har lämnat klubben och avslutat karriären.

Det är den engelska tabloiden Telegraph som kommer med uppgifterna och menar att Real Madrid ska betala fem miljoner pund, vilket motsvarar 68 miljoner svenska kronor, till Chelsea via en bonus i Hazards övergång mellan klubbarna.

Annons

Skador förföljde Eden Hazard i Spanien och tiden där blev inte vad varken belgaren eller Real Madrid hoppades på, och det blev bara 54 framträdanden i klubben.

Publicerad 2024-05-15 kl 14:44
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto