Klart: Norwich åker ur Premier League

Norwich City åker ur Premier League.
Det står klart efter en förlust mot Aston Villa med 2-0.

Norwich City kommer spela den nästkommande säsongen i Championship. Det står klart efter att laget förlorat mot Aston Villa med 2-0, samtidigt som Burnley besegrade Watford med 2-1.

Aston Villa tog ledningen i matchens första halvlek, genom Ollie Watkins, strax innan paus. Först på stopptid utökade Steven Gerrards lag ledningen och matchen levde därmed in i slutminuterna. Men i den 93:e minuten satte Danny Ings spiken i kistan med sitt 2-0-mål och Norwich degradering var ett faktum.

Jumbon har nu 13 poäng upp till säker mark, med tolv poäng kvar att spela om. Att ta sig upp från nedflyttning är därmed inte längre möjligt, med tre matcher återstående på säsongen.

Även Everton och Watford befinner sig på nedflyttningsplats, men har fortsatt chans att ta sig upp på säker mark.