Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klopp irriterad efter fråga - gav lång utläggning: "Vi spelar inte Playstation"

Premier League

Liverpool kryssade i går i Merseyside-derbyt.
Efteråt fick Jürgen Klopp en fråga som gjorde honom irriterad. 
- Jag är verkligen besviken. Vi spelar inte Playstation, säger han enligt Sky Sports.

Foto: Bildbyrån.

Liverpool kryssade i går mot Everton i Merseyside-derbyt och tappade därmed serieledningen till Manchester City i Premier League. Matchen slutade mållös och under presskonferensen efter matchen, så fick Liverpool-tränaren Jürgen Klopp en fråga om varför han inte satte in en extra anfallare på planen, vilket fick honom att bli rejält irriterad. Tysken ifrågasatte frågan och gav en lång utläggning till presskåren. 

- Jag är verkligen besviken. Vi spelar inte Playstation, säger Liverpool-tränaren enligt Sky Sports.

- Tycker du inte att vi tog tillräckligt med risker i dag (läs i går)? Det är en väldigt tråkig fråga eftersom att det får det att låta så enkelt som att jag bara säger: "Kom igen killar, låt oss ta fler risker, vi går för det". Kan du tänka dig det? Är det något kryss vi inte försöker att vinna?, fortsätter han. 

ANNONS

Klopp fortsatte vidare utläggningen med att påpeka att Liverpool kan vara offensivt och ta risker utan en extra anfallare på planen. Den typen av byte förändrar inte allting, samtidigt som han menade att det krävs balans i laget som finns på planen. 

- En extra anfallare bara för att trycka på vilt?  Du tror att det är som Playstation - sätt in en extra anfallare och fotbollen ändras. Det är inte så. Vi är tillräckligt offensivt. Fotboll fungerar inte så, vi förlorar inte vårt tryck. Manchester City vann också i en match i går med 20 chanser och med ett skott i hörnet som Artur Boruc vanligtvis tar. Men de vann, säger Klopp. 

- Men att sätta in anfallare efter anfallare? Ibland behöver du det, men du behöver rätt saker i rätt ögonblick. Det betyder inte alltid att det är en anfallare. Vi har ett offensivt lag och tar risker. Det finns inget tvivel om det, men det är inte rätt ögonblick för oss att säga: "Nu kastar vi in allt åt ett håll". Du kan inte spela så i Premier League. Vi möter Burnley nästa vecka och om vi bara spela offensivt, så kommer dem att döda oss genom kontringar. 

ANNONS

Liverpool är en poäng bakom Manchester City i tabelltoppen i Premier League. 

Publicerad 2019-03-04 kl 07:43

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto