Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Klopp stöttar Mignolet efter kritiken - får nytt förtroende

Foto: Bildbyrån

Fyra insläppta mål senast och hård kritik efter matchen - men i  Liverpools match mot Huddersfieldm för Simon MIgnolet nytt förtroende av Jürgen Klopp.

Det var Dejan Lovren som fick mest skäll av Liverpoolspelarna efter den tunga 1-4-förlusten mot Tottenham förra helgen, men även målvakten Simon Mignolet fick utstå en hel del kritik efter sin insats. För Liverpools manager Jürgen Klopp råder det emellertid ingen tvekan om vem som ska stå i Liverpools mål mot Huddersfield på lördagseftermiddagen – Mignolet får förtroendet igen.

- Absolut. Visst, Simon kunde ha gjort det bättre på det fjärde målet, sade Klopp på en presskonferens inför matchen och försäkrade att han inte för en sekund övervägt att peta Mignolet.

Klopp medgav att Tottenhamförlusten, och sättet de förlorade på väger tungt på hans axlar.

- Vi är under press, det kan vi inte blunda för, vi behöver vinna, sade han om matchen mot Huddersfield som coachas av hans vän David Wagner.

Klopp gjorde också ett tappert försök att försvara Lovren och Mignolet mot delar av den kritik de båda fick efter förlusten mot Spurs.

- Första målet var ett kollektivt misstag av laget. Andra målet, svårt att försvara honom (Lovren) där, men satt i samma situation igen så löser han den 99 av 100 gånger. Det var ett misstag av honom och sånt händer. Det är inget vi ska försöka släta över, men vi behöver inte förstora upp dem heller. Och Simon, på fjärde målet kunde han ha försökt hålla i bollen lite mer – men det var hans första misstag på flera veckor så vitt jag kan minnas.

Liverpool som kan få klara sig utan Philippe Coutinho tar emot Huddersfield på Anfield, avspark 16:00.

Publicerad 2017-10-28 kl 09:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons