POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
28v

Klopp vädjade till domaren att stoppa Burnleys tacklingar: "Någon måste säga åt dem att sluta"

Foto: Bildbyrån

Liverpool fick Joe Gomez utburen på bår mot Burnley.
Efteråt riktade Jürgen Klopp kritik över hemmalagets tuffa spel, men främst mot domaren.
- Jag sa till domaren redan efter första tacklingen ”snälla säg åt dem att de inte kan göra så”, säger Liverpooltränaren enligt Liverpool Echo.

Liverpool vände 0-1 till 3-1 på Turf Moor mot Burnley under onsdagskvällen, där James Milner, Roberto Firmino och Xherdan Shaqiri gjorde målen för bortalaget. Men seger blev också dyrköpt, då Joe Gomez blev utburen på bår efter knappa 20 minuter.

Efteråt var Jürgen Klopp irriterad på Burnleys tuffa spel.

- När någon glidtacklar på det sättet blir det farligt på grund av farten och någon måste säga till dem att sluta med de tacklingarna, säger Liverpooltränaren enligt Liverpool Echo.

- Jag sa till domaren redan efter första tacklingen ”snälla säg åt dem att de inte kan göra så”.

Klopp irritation riktades inte mest mot Burnley utan istället mot domaren Stuart Atwell, som Klopp menar undvek att stävja det hårda spelet från hemmalaget.

- Burnley ville vara aggressiva. Aggressivitet är en del av fotbollen. Du försöker något och då behöver någon säga ”var försiktig.”

Gomez blev skadad i samband med att Ben Mee glidtacklade undan en djupledsboll framför fötterna på Liverpoolförsvararen och följde igenom tacklingen och fällde Gomez.

- Det hände fyra, fem gånger och alla tycker om det. Men Joe är skadad och förmodligen ganska allvarligt. Vi vet inte just nu, vi skickade hem honom så vi får se men det är hans vrist, säger Klopp.

Publicerad 2018-12-06 kl 08:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå