Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Klopps fina brev för att hedra döde Leicester-supportern

Foto: TT

På väg till Premier League-matchen mot Liverpool på annandagen omkom Leicester-supportern Ian Midgely i en hjärtattack. Nu hedras hans minne i ett kondoleansbrev skrivet av Jürgen Klopp.

Det var 26 december som den tragiska händelsen ägde rum, skriver tidningen Daily Telegraph. Ihop med sin hustru Denise skulle Ian Midgely som vanligt åka till King Power Stadium för att se Leicester spela ligamatch. Trots att paret var bosatt i Dubai hade de under många år begett sig till hemlandet England varje gång favoritklubben hade en serieomgång på hemmaplan.

Men under färdens gång drabbades Ian Midgely av en hjärtattack och hans liv gick inte att rädda. Nu har Liverpools manager Jürgen Klopp skrivit ett personligt brev med sina kondoleanser till 54-åringens efterlevande.

"Jag är så ledsen över att behöva skriva under dessa extremt sorgliga omständigheter", inleder Klopp innan han fortsätter med att konstatera att lagtillhörighet saknar betydelse i den här sortens sammanhang.

"Hos Liverpool är våra fans en del av en stor familj och vi har förstått att Ian var en stor supporter till Leicester City och att klubben förlorat en verkligt hängiven anhängare. Å hela Liverpool FC:s vägnar – från ledningen, spelarna och tränarstaben – vill jag djupt beklaga er förlust. Ingenting vi säger kan kompensera för det som hänt, men jag vill ändå att ni ska veta att våra tankar finns er dig och er familj. You'll never walk alone".

Publicerad 2016-02-26 kl 09:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons