Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klopps svar på mittbacksryktet: "Då är det perfekt"

Premier League

Liverpool uppges intresserat av Wolfsburgs Maxence Lacroix.
Men Jürgen Klopp är inte särskilt hoppfull kring en värvning.
- Säg en klubb som vill sälja en högklassig mittback, förklarar tysken enligt Daily Mirror. 

Foto: Bildbyrån

Joel Matip har ådragit sig en allvarlig korsbandsskada och lär missa resten av säsongen. Detta har fått igång spekulationer kring en eventuell vintervärvning för att fylla hålet som Matip lämnar efter sig.

Daily Mirror uppger att Liverpool följer Wolfsburgs vindsnabbe fransman Maxence Lacroix, som gäsgs vara tillgänglig för omkring 25 miljoner pund, motsvarade 328 miljoner kronor. Även Crystal Palaces Marc Guéhi sägs vara ett namn som Jürgen Klopp gillar.

Men när Klopp fick frågor kring en eventuell mittbacksvärvning på fredagens presskonferens meddelar han att det är föga troligt.

- Säg en klubb som vill sälja en högklassig mittback. Vi vet att Joel kommer att vara borta länge, men vi har fortfarande fyra mittbackar och det är okej, sa Klopp enlitg Daily Mirror och fortsatte:

Annons

- Är det perfekt? Jag skulle säga att om vi kan gå runt på de fyra så är det perfekt, men om vi inte kan det så blir det svårare, om inte klubbar lägger någon under julgranen till oss, men det tror jag inte om jag ska vara ärlig.

I truppen finns sedan tidigare mittbacksalternativet Virgil van Dijk, Joe Gomez, Ibrahima Konaté och Jarell Quansah.

Publicerad 2023-12-08 kl 14:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto