Knallen: Leeds utslaget av fjärdeligalag i FA-cupen

FA-cupen

Leeds United är utslaget ur FA-cupen.
Marcelo Bielsas lag föll mot Crawley Town med 3-0.
- Det är galet, säger målskytten Nick Tsaroulla till BBC.

Leeds United ställdes under söndagen mot fjärdeligalaget Crawley Town i FA-cupen och åkte på oväntat tufft motstånd. Visserligen slutade första halvan av matchen mållös, men i andra halvlek blev Marcelo Bielsas lag chockat.

Först gav Nick Tsaroulla sitt Crawley ledningen i den 51:a minuten efter en fin dribblingsraid och två minuter senare utökade Ashley Nadesan till 2-0 för hemmalaget efter ett svagt ingripande av Leeds-målvakten Kiko Casilla. Leeds var därmed i brygga, och det skulle bli värre för Premier League-nykomlingen.

I den 70:e minuten slog Jordan Tunnicliffe till på en retur från nära håll till 3-0 och därmed var matchen avgjord. Leeds lyckades inte få in bollen i mål och skapa nerv, vilket gjorde att Crawley i slutändan fick en bekväm resa till den fjärde rundan i FA-cupen.

- Det är galet. Det har varit en lång resa för mig med ett par tunga år, men vilken stund för mig, säger Tsaroulla till BBC.

Nu hoppas Jordan Tunnicliffe på att få möta Manchester United i cupen.

- Jag är "Baggies"-supporter och de blev utslagna, så jag hoppas kanske på Manchester United hemma. Vi förlorade i ligacupen förra säsongen och laget, som slog oss, fick United, så vi var besvikna och hade älskat att få den chansen nu.

Crawley Town: Morris - Francomb, Tunnicliffe, Craig, Dallison, Tsaroulla - Powell, Matthews, Hessenthaler - Nadesan, Nichols.

Leeds United: Casilla - Davis, Struijk, Cooper, Alioski - Phillips - Costa, Shackleton, Hernandez, Poveda - Moreno.