Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Konsortium vill investera i Chelsea - Terry involverad: "Skydda klubbens arv och historia"

Premier League

Ett konsortium vid namn "The True Blues" vill investera i Chelsea.
På Twitter bekräftar Johan Terry att han är en av personerna bakom.
"Jag vill att klubbens historia och arv ska skyddas", skriver klubbikonen.

3:24
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Chelsea är till salu, efter att sanktioner införts mot den nuvarande ägaren, Roman Abramovitj. Fredagen ska ha varit den sista dagen för intressenter att buda på klubben och enligt Reuters har tre bud inkommit till den amerikanska handelsbank som sköter försäljningen.

Men utöver bud på klubben, ska även ett konsortium, kallade "The True Blues" ha anmält intresse att investera i klubben. Gruppen består av supportrar till Chelsea och personer som under många år haft årskort till lagets matcher.

En av dem är klubbens tidigare spelare och ikon, John Terry. Det bekräftar han på Twitter, med en förklaring till deras initiativ.

Annons

"Chelsea har varit en så viktig del i mitt liv i 22 år. Jag vill se klubbens arv och historia skyddas medan vi går in i en ny era. Efter att ha träffat och lyssnat på ’The True Blues’ så vet jag att de förstår. Det är en grupp med livslånga supporterskap till Chelsea och årskortsinnehavare som skapat ett koncept som kommer assistera och komplimentera den föredragna budgivaren i att driva klubben", skriver han.

Han menar att konsortiet vill länka samman supportrar med styrelsen och att deras koncept ska inkludera alla fans, för att skydda klubben.

"Vi hoppas att vi kommer välkomnas som investerare i klubbens nya struktur", avslutar Terry.

Publicerad 2022-03-19 kl 23:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto