Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kritiken mot Isak: "För klen för Premier League"

Premier League

Alexander Isak räcker inte till i Premier League, det menar förre Liverpool-spelaren Stan Collymore.
- Han ser ut att vara för klen för att leda anfallet i en så fysisk liga som Premier League, säger han till CaughtOffside.

Foto: Bildbyrån

Tre mål på fem matcher.

Det är Alexander Isaks facit i Premier League sedan flytten till Newcastle. I ett Newcastle som något överraskande ligger fyra i tabellen menar dock Stan Collymore att forwardspositionen inte är tillräckligt bra. 

- Jag är inte övertygad över att någon av dem (Wilson och Isak) är tillräckligt bra för att leda Newcastles anfall ensam, säger han till CaughtOffside enligt Chronicle och fortsätter.

- De båda har sina egenskaper att erbjuda, men jag är inte säker på att någon av dem är tillräcklig för att bära den ikoniska nummer nian och göra 20-plus mål per säsong.

Collymore menar vidare att Isak har ett jobb att göra utanför plan för att bli tillräckligt stark för att klara av Premier League.

ANNONS

- Isak ser ut som den typen som behöver spela bredvid någon längst fram. Han behöver gå upp (i vikt) i sommar. Han ser ut att vara för klen för att leda anfallet i en så fysisk liga som Premier League. 

Skulle Newcastle nästa säsong dessutom gå ut i Europa ser Collymore en framtid på bänken för Isak. 

- Om Newcastle kvalificierar sig i Europa nästa säsong, vilket är troligt, så kommer de behöva en större trupp med flera alternativ och jag tror inte Isak eller Wilson kommer vara Howes förstaval.

Publicerad 2023-02-08 kl 09:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto