Kulusevski hyllas efter Tottenhams seger mot Nottingham: "Briljant"

Dejan Kulusevski låg bakom det avgörande målet när Tottenham slog nykomlingen Nottingham med 2-0.
För det hyllas han nu i brittisk media.
- Det är en briljant passning av Dejan Kulusevski, säger Sky Sports-experten Jamie Carragher.

Tottenham har inlett Premier League-säsongen med två segrar och ett kryss. På söndagseftermiddagen väntar ett bortamöte med nykomlingen Nottingham Forest på City Ground för Spurs.

Antonio Conte väljer då att starta med Dejan Kulusevski för fjärde matchen i rad - och det skulle visa sig ge utdelning.

Redan efter fem minuter spelade Kulusevski fram Harry Kane som satte 1-0. Assisten innebar att ingen spelare noterats för fler assist än Kulusevsi i Premier League sedan svenskens debut i februari.

- Det är en briljant passning av Dejan Kulusevski - han vet exakt var Kane är. Det är problemet Kane kan skapa; Han drar ut dig ur position och sedan är det svårt att komma tillbaka rätt, säger Sky Sports expert Jamie Carragher om målet.

Tottenham fick sedan chansen att utöka sin ledning i början av den andra halvleken när Londonlaget tilldelades straff, då Steve Cook tagit bollen med handen i eget straffområde. Fram till straffpunkten klev Kane - men Dean Henderson räddade Tottenham-kaptenens straff.

Men Kane skulle dubbla sin målskörd i slutskedet av matchen. Efter att ha vunnit bollen högt på offensiv planhalva skickade Richarlison in ett inlägg med yttersidan i Nottinghams straffområde, varpå Kane mötte det med huvudet och nickade in 2-0.

Det blev sedan slutresultatet och Tottenham klättrar upp på tredje plats i Premier League, medan Nottingham befinner sig på 14:e plats.

Nottingham Forest: Henderson - Worrall, Cook, McKenna - Williams, Gibbs-White, O'Brien, Toffolo - Lingard, Johnson, Yates.

Tottenham: Lloris - Sanchez, Dier, Davies - Royal, Höjbjerg, Bentancur, Perisic - Kulusevski, Kane, Son.