Lacazette hjälte för Arsenal med dubbla mål

Arsenals sommarvärvning Alexandre Lacazette blev hjälte hemma mot West Bromwich.
Anfallaren stod för båda målen i lagets 2-0-seger.

Arsenal tog en viktig seger för att inte halka efter i toppstriden i Premier League. Hemma mot West Bromwich vann laget med 2-0.

Arsenal tog ledningen i den 20:e minuten. Alexis Sanchez slog en känslig frispark i ribban och Alexandre Lacazette höll sig framme på returen och nickade in 1-0.

West Brom kom ytterst nära en kvittering i den 38:e minuten när Grzegorz Krychowiak slog ett inlägg på den bortre stolpen som Jay Rodriguez nickade förbi Petr Cech och in mot mål. Nacho Monreal dök upp som en räddande ängel på mållinjen och lyckades flygandes i luften få bollen över ribban till en hörna.

20 minuter in i den andra halvleken utökade hemmalaget ledningen till 2-0. Alexandre Lacazette slog säkert in en straff som Aaron Ramsey fått med sig.

Målen var nyförvärvets tredje och fjärde för säsongen.

Arsenal vann matchen med 2-0 och tog tre viktiga poäng. London-laget är nu sjua i Premier League efter sex omgångar.