Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Lampard bekräftar att han lämnar Chelsea - tackar fansen

Foto: Scanpix

Frank Lampard.

Trots rykten om en förlängning - nu slår Frank Lampard fast att han lämnar Chelsea efter säsongen.
- Jag vill tacka fansen, säger han till till Sky Sports.

I förra veckan gick agenten Steve Kutner ut i media och sa att Frank Lampard lämnar Chelsea efter säsongen. Men det dröjde inte länge innan han tog tillbaka uttalandet. Därefter startade spekulationer om att mittfältaren kanske skulle stanna ändå. När Lampard kom in i FA-cupmatchen mot Southampton skanderade fansens: "Sign him up".

Men nu dödar Lampard alla rykten. Det blir ingen fortsättning i Chelsea. På söndagen tackade han fansen för allt stöd under åren.

– De har stöttat mig genom min karriär här och i synnerhet de senaste veckorna. Sättet de har varit med mig då är sättet de varit hela tiden jag varit här. Jag vill bara ge ett tack tillbaka, sa han till Sky Sports: 

– När man är på planen har man chans att säga tack tillbaka. Att först och främst göra jobbet eftersom fansen betalar pengar för att komma och titta, och sedan eftersom de har varit så bra mot mig, att bara få säga det tillbaka är skönt. Det är verkligen så jag känner.

Frank Lampards agent Steve Kutner:

– Chelseas ledning bekräftade efter segern mot Everton att han under inga omständigheter kommer erbjudas ett nytt kontrakt för att stanna i klubben efter den här säsongen, säger han till Daily Mirror.

– Frank har accepterat det och vill bara fortsätta spela fotboll för Chelsea och avsluta säsongen så framgångsrikt som möjligt för klubben han älskar.

Frågan är vilken Lampards nästa klubb blir. Tidigare har det ryktats om Los Angeles Galaxy och Lazio.

Publicerad 2013-01-07 kl 08:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons