Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Larsson om Zlatan: "Vi pratar aldrig med varandra utanför planen"

Foto: SCANPIX

Trots flera år tillsammans i landslaget har Premier League-spelarna Sebastian Larsson och Zlatan Ibrahimovic ingen närmare kontakt.
- Jag pratar egentligen inte alls med honom utanför fotbollsplanen, säger Larsson till Chronicle Live.

På annandagen ställs Sebastian Larssons Sunderland mot Zlatan Ibrahimovic Manchester United. Det blir också det första mötet svenskarna emellan.

- Han är utan tvekan en av de bästa spelarna jag har spelat med. Jag har spelat några få matcher med toppspelarna i Arsenal också. Men det är Zlatan och ett gäng till som är där i toppen, säger Larsson till Chronicle Live. 

Sunderland-mittfältaren har nyligen kommit tillbaka från en tuff knäskada som hållit honom borta från spel i ett halvår. Men någon stöttning från Zlatan har han inte fått. Larsson berättar att han inte har någon kontakt med Ibrahimovic.

- Om jag pratar med honom varje dag? Nej, jag pratar egentligen inte alls med honom utanför fotbollsplanen. Men det är kul att se honom i Premier League. Jag tror alla har velat se honom här och nu har han gjort 16 mål, vilket inte är så dåligt.

Samtidigt betonar 31-åringen att han inte har några problem med Zlatan.

- Jag kommer överens med de flesta spelarna och jag kommer överens med Zlatan. Där finns inga problem över huvud taget. Han är en sann vinnare.

Publicerad 2016-12-23 kl 12:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons