Lehmann efter segern: Bryr mig inte om det var min sista match

Arsenal ger inte upp hoppet om att ta klubbens första titel på sex år.
Med en vinnare tillbaka mellan stolparna.
Jens Lehmann, 41, tillhörde generationen som samlade liga- och cuptitlar med Arsenal i mitten av 2000-talet. Nu är han tillbaka i Premier league-fotbollen.

Tysken, som slutade med fotbollen efter förra säsongen, drog på sig handskarna igen när Arsenal fick målvaktskris i förra månaden i och med att både Lukasz Fabianski och Wojciech Szczesny gick sönder.

När även Manuel Almunia skadade sig på uppvärmningen inför söndagens bortamatch mot nedflyttningshotade Blackpool fick Lehmann spelorder.

Flera räddningar

Matchen blev hans första i Arsenal på tre år - och den 200:e tävlingsmatchen. Lehmann visade med några svåra räddningar att han fortfarande håller för elitspel.
Men comebacken kunde ha slutat illa. I 52:a minuten fällde Lehmann Blackpools DJ Campbell i straffområdet. I stället för straff och frilägesutvisning lät dock domaren spelet fortgå och Gary Taylor-Fletcher reducerade till 1-2.

Om Lehmann hade fått lämna planen hade anfallaren Robin van Persie fått hoppa in mellan stolparna då det inte fanns någon målvakt bland Arsenals avbytare.
-Han är en mycket bra målvakt, men har klarar inte min handskstorlek, skämtade Lehmann om van Persie.

Piskat att vinna

Arsenal var piskat att vinna för att fortsätta utmana Manchester United om ligatiteln. Vassiriki Diaby bredsidade in 1-0 och tre minuter senare drämde Emmanuel Eboué in 2-0, men det lika talangfulla som omogna laget släppte in Blackpool i matchen.
Efter Taylor-Fletchers reducering duggade buden på kvittering duggade tätt, men med kvarten kvar kontrade Robin van Persie in 3-1.
Jens Lehmann visste inte mycket om sin framtid i Arsenal.

-Jag bryr mig inte om det här var min sista match i karriären. Jag är bara glad att vi vann, sade han.

Arsenal är sju poäng efter United, men har en match mindre spelad och dessutom möts klubbarna i London om några veckor.