Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lindelöf och Fernandes startar insamling - vill hjälpa krigsdrabbade barn i Ukraina

Premier League

Victor Nilsson Lindelöf och Bruno Fernandes går ihop.
Manchester United-duon startar en insamling till förmån för Unicef:s arbete i Ukraina. 

Foto: Bildbyrån

Victor Nilsson Lindelöf och Bruno Fernandes.

Victor Nilsson Lindelöf och Bruno Fernandes kamperar inte bara ihop på planen, nu gör man det också utanför. Manchester United-duon har nämligen lanserat en insamling till förmån för Unicef:s arbete i krigsdrabbade Ukraina. 

Stjärnorna kommer bland annat att lotta ut en privat visning av Manchester Uniteds träningsanläggning samt signerade saker från Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo, David De Gea, och Paul Pogba.

- Det är fantastiskt hur hela fotbollsfamiljen har kommit samman för en sak som det här och varit generösa kring hur de kan hjälpa till, säger Nilsson Lindelöf i ett pressmeddelande.

ANNONS

Bruno Fernandes:

- Victor och jag pratade på träningsplanen om situationen i Ukraina och diskuterade olika sätt vi skulle kunna hjälpa till på. 

Duon hoppas att pengarna som insamlingen genererar ska bidra till att drabbade barn i Ukraina ska få hjälp med rent vatten, mediciner och sjukvård. 

Publicerad 2022-05-26 kl 11:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto