Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Lindelöf om stöttningen efter tunga missen: "Hela laget har hjälpt mig"

Foto: Bildbyrån.

Victor Nilsson Lindelöf har rest sig efter misstagen.
På en presskonferens berättar han att hela laget stöttat honom.
- Alla har hjälpt mig på många olika sätt, säger han enligt klubbens twitterkonto.

Den svenske landslagsmittbacken Victor Nilsson Lindelöf har, efter en tuff inledning i sin nya klubb, imponerat under de senaste matcherna för Manchester United. Svensken har fått mycket speltid och stått för flertalet fina insatser, vilket genererat i positiv kritik.

Annat var det efter inhoppet mot Huddersfield. Då var ”Vigge” inblandad i ett baklängesmål efter ett svagt försvarsagerande och tongångarna var hårda i brittisk press.

- Mourinho har spenderat 350 miljoner på någon som inte är tillräckligt bra, sa den förre detta Tottenham-tränaren Tim Sherwood då.

Nu berättar svensken att alla spelare i laget stöttade honom efter den svaga insatsen.

- Hela laget har hjälpt mig. Vi försöker alltid stötta varandra. Alla har varit väldigt bra sedan jag kom hit och de har hjälpt mig på många olika sätt, säger han på en presskonferens, enligt klubbens twitterkonto.

Nilsson Lindelöf passar även på att hylla José Mourinho och han menar att kontakten med portugisen hjälpt honom acklimatisera sig.

- När man kommer till en ny klubb måste man lära sig och jag lär mig fortfarande. Jag pratar med tränaren, som varit väldigt bra med mig, och jag lär mig mycket från honom och de andra tränarna.

- Jag är alltid glad över att hjälpa laget på alla sätt jag kan. Väldigt nöjd med att kunna bidra på planen och få några bra resultat.

José Mourinho:

- Han är som övriga laget. När laget spelar bra spelar han bra. När laget inte spelar bra spelar inte han heller bra. Misstagen han gjorde var inte misstag som var sämre än nivån i laget. När han gjorde misstag var då laget spelade dåligt.

Victor Nilsson Lindelöf har spelat 90 minuter i de fyra senaste ligamatcherna. Värt att notera är dock att ivorianen och mittbacken Eric Bailly är skadad och 23-åringen har inte spelat i Premier League sedan i början av november.

Härnäst väntar ryska CSKA Moskva i Champions League för Uniteds del. Lindelöf är högaktuell för elvan, samtidigt som José Mourinho bekräftat att Zlatan Ibrahimovic inte kommer till spel.

Publicerad 2017-12-04 kl 15:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons