Liverpool avgjorde i 94:e - utan Coutinho och Salah

Liverpool vann med 2-1 borta mot Burnley under måndagen, efter att ha avgjort i den 94:e minuten.
Och man gjorde det utan skadade Philippe Coutinho och Mohamed Salah.
- Var det mitt mål? Oj, kul, säger hjälten Ragnar Klavan till BBC.

Liverpool fick klara sig utan den offensiva stjärnduon Philippe Coutinho (lår) och Mohamed Salah (ljumske) mot Burnley. Båda är skadade (och osäkra inför derbyt mot Everton på fredag).

Den första halvleken slutade mållös. Liverpool hade svårt att bryta ner sin motståndare och det dröjde till den 61:a minuten innan Sadio Mané spräckte Nick Popes nolla. Efter ett inlägg fick Mané bollen med ryggen vänd mot mål, vände runt och dunkade upp 1-0 i nättaket.

I slutminuterna skapade båda lagen farligheter, och i den 87:e minuten kom matchens andra mål. Islänningen Johann Berg Gudmundsson dök upp vid den bortre stolpen efter en nickskarv på ett inlägg och skallade in 1-1.

Men det skulle bli mer dramatiskt än så. I den 94:e minuten satte nämligen Liverpool 2-1 och avgjorde matchen. En frispark lyftes in i straffområdet, nickades vidare mot den bortre stolpen av Dejan Lovren och där dök mittbackskollegan Ragnar Klavan upp. Estländaren tryckte in bollen i nät i duell med en Burnley-spelare.

- Är det säkert att det var mitt mål? Oj, kul. Det var ju vid linjen så jag var inte säker. Det här är en viktig seger för oss. Det var en galen match, säger Ragnar Klavan till BBC.

Liverpools manager Jürgen Klopp till BBC:

- En väldigt svår match. Vi var väldigt bra. Om vi förtjänade segern? Jag bryr mig inte. Vi fick de tre poängen. Det här är en av svåraste bortamatcherna på säsongen. Vi spelade inte fantastisk fotboll men vi visade en fantastisk attityd.

Liverpool vann matchen med 2-1 och går nu upp på samma antal poäng som trean Manchester United, som dock har en match mindre spelad.

Burnleys startelva: Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Cork, Defour, Arfield - Hendrick - Barnes

Liverpools startelva: Mignolet - Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Gomez - Oxlade-Chamberlain, Can, Wijnaldum - Mané, Solanke, Lallana