Liverpool enkelt vidare - Chelsea slog ut Ogbus Grimsby

Ligacupen

Liverpool gick enkelt vidare i ligacupen.
Chelsea gjorde detsamma efter seger mot Moses Ogbus Grimsby.

Liverpool går just nu som tåget i Premier League och hade under onsdagskvällen inga problem med att enkelt avfärda Milton Keynes Dons i tredje omgången i ligacupen. James Milner stod i första halvlek för matchens första mål, medan Ki-Jana Hoever i andra halvlek fyllde på till 2-0. Jürgen Klopp ställde upp med flera unga spelare från start, däribland med anfallslinjen Harvey Elliot, Rhian Brewster och Curtis Jones, men vann alltså ändå.

Chelsea var heller inte sämre mot förre Sirius-spelaren Moses Ogbus Grimsby Town. Frank Lampards manskap avgjorde redan i första halvlek matchen efter mål av Ross Barkley, Michy Batshuayi och Pedro till 3-1-ledning i halvtid och kunde i andra halvan av matchen göra ytterligare fyra mål till en förkrossande 7-1-seger. Tungt för Ogbu som hoppade in i den 64:e minuten, men troligen än dock en fin upplevelse att få spela på Stamford Bridge.