Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Liverpool i domstol i morgon - minuspoäng eller ej?

Får Liverpool minuspoäng eller ej? I morgon kan det avgöras i högsta domstolen i London.

Striden om ägarskapet i Liverpool kan avgöras i högsta domstolen i London under tisdagen. Fansen hoppas att domstolen ger New England Sports Ventures rätt att köpa den skuldtyngda klubben innan fredag och därmed undviker att hamna under administration och undvika risken att bestraffas med nio poängs avdrag.

Liverpools ordförande Martin Broughton och ytterligare två ur styrelsen har ju röstat för att sälja klubben till New England Sports Ventures för 300 miljoner pund. Men den impopulära ägarduon Tom Hicks och George Gillett försöker häva köpet - för att försöka sälja klubben dyrare - och har därför drivit ärendet till domstol. Ärendet presenteras 11:30 i morgon och själva förhandlingarna lär dra igång på eftermiddagen.

Om Liverpool inte hittar en ny investerare innan fredag så hamnar de under så kallad förvaltning - fram tills att en ny ägare har gjort klart med uppköp - och riskerar då nio poängs avdrag.

Enligt engelsk media lär Broughton ha vissa reservplaner för att kunna sälja klubben New England Sports Ventures - även om man skulle förlora i domstol.

Publicerad 2010-10-11 kl 18:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons