Liverpool vann - efter snabba vändningen

Då reste sig Liverpool i ligacupsemin mot Fulham - och vände på steken.
0-1 blev 2-1 på mindre än tre minuter.
- Som helhet var det en bra match, säger Liverpools Curtis Jones till BBC.

Liverpool har fördel inför returen i dubbelmötet i ligacupsemin mot Fulham.

Gästernas Willian inledde målskyttet i mitten av den första halvleken när han slank igenom och hittade nätet bakom Caoimhin Kelleher efter slarv Liverpoolförsvaret.

"The Reds" spelade upp sig efter paus och kvitterade genom Curtis Jones med 20 minuter kvar.

Mindre än tre minuter efter kom ledningsmålet när Cody Gakpo stötte in ett inspel från Darwin Nunez till 2-1.

Ett resultat som stod sig till slutvisslan.

- Första halvlek var tuff. Vi hade mest boll och dominerade, men kunde inte göra mål. I andra halvlek lyckades vi vända på det, vi gjorde två fina mål och dominerade. Som helhet var det en bra match, säger Curtis Jones till BBC.

Returen spelas den 24 januari på Craven Cottage.

Liverpool: Kelleher - Bradley, Konate, Van Dijk, Gomez - Mac Allister, Gravenberch, Jones - Elliot, Jota, Diaz

Fulham: Leno - Castagne, Tosin, Diop, Robinson - Palhinha, Reed - De Cordova-Reid, Andreas Pereira, Willian - Raul Jimenez

Publicerad 2024-01-10 kl 23:00