Liverpool vidare med nödrop

Liverpool låg pyrt till mot ett vilt kämpande Notts County. Men Daniel Sturridge kunde avgöra på tilläggstid.

Daniel Sturridge firar ett av sina mål

Efter den första halvleken hade Liverpool en 2-0 ledning i ligacupmatchen mot Notts County. Målskyttarna då var Raheem Sterling och Daniel Sturridge.

I den andra lyckades dock Notts Co kämpa sig tillbaka och med sex minuter kvar av ordinarie tid kunde Adam Phillip lägga in kvitteringen.

I förlängingen visade sig dock Liverpool för starka. Daniel Sturridge kunde sätta 3-2 precis innan den första förlängningskvarten var slut och Jordan Henderson bjöd på fotbollsgodis när han tunnlade en försvarare och placerade in 4-2 lågt i målvaktens vänstra hörn.

Publicerad 2013-08-27 kl 23:19